Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

sâmbătă, 19 februarie 2011

FOTO 99. Taior foarte fin si elegant MERONA, nou, masura 42/44 REZERVAT
Bluza conform et, vascoza si polyester, guler cu broderie dantelata f. fina, delicata, masura 42: umeri 41 cm, bust 100 cm, in croi drept pana la partea finala, lungime 71 cm. Impecabila.
38 lei

Taior conform et, (MERONA - un brend remarcabil in USA), contine lana, polyester si rayon, materialul si croiul sunt de o calitate exceptionala, (observati luciul "in ape" al stofei), realizate cu multa grija pentru detalii, are doua buzunare cu clapeta in partea dreapta si unul cu clapeta in partea stanga, model de inalta tinuta si rafinamant, masura 18 (corespunde 42/44): umeri 44 cm, bust 110 cm, talie max 100 cm, sold max 112 cm, lungime 66 cm. Este un taior necesar si binevenit pentru un office sau office protocol. Nou, cu et si nasturi de rezerva.
60 lei

PRET REDUS 50 LEI - CEA MAI BUNA OFERTA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu