Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 26 iunie 2011

FOTO 411. Fusta tafta lila, croi evazat, masura 40












Fusta tafta conform et, made in Italy, cu dublura, textura cu luciu sidefat, croiala in "A", fermoar la spate, masura 40: talie 78 cm, sold 100 cm, lungime 107 cm. Impecabila.

PRET 55 lei





FOTO 408. Rochie bbc si elasthan, masura 40-42 REZERVATA


O rochie usoara si vioaie, din bbc si elasthan, plina de culori, pe poale cu o "ghirlanda" de flori multicolore, de pe umeri spre bust, stanga/dreapta are cate o esarfa din acelasi material, care contureaza anchiorul, iar partea de sub bust pana la sold este marcata de o alta esarfa din materialul rochiei, sustinuta in mijloc de o frumoasa catarama metalica, de la care rochia este evazata mai mult spre poale, masura 40/42: bust 100-108 cm, sub bust 80-90 cm, de la care este mai larga spre partea finala, sold orice dimensiune, lungime 111 cm. O rochie f. usoara, placuta, confortabila, frumoasa si luminoasa prin coloritul sau f. viu. Impecabila.

70 lei

PRET REDUS 60 LEI

FOTO 406. Bluzita voal si tul elastic, masura 38-40




O bluzita extrem de fina, ca o spuma, din voal in textura de tul elastic, in fata, pe bust are aplicata o dantela in motiv floral pe suport de voal -tul, care, pentru un plus de sic se leaga cu un siretel din satin, f.f fin, corespunde masurilor 38/40, cu dimensiuni de la 90 cm (neantinsa), la 100-104 de la bust pana jos, prin lejeritatea data de siretelul din fata care se poate strange sau desface cat este nevoie, lungime 53 cm. Este suava, o delicatete. Impecabila.

PRET 43 lei

sâmbătă, 25 iunie 2011

FOTO 400. Rochie voal fin, fluid, in croi asimetric, masura 38-40






















O rochie din voal f. fin, cu dublura, croita in linie asimetrica pe bie, un print floral amplu, cele 3 flori mari din fata, sunt decorate cu margelute f.f.f mici cusute pe culoarea de contrast a florii, se leaga pe umar cu bentite subtiri din acelasi material, se incheie cu fermoar lateral, masura 40: bust max 92 cm, talie max 84 cm, sold max 102 cm, lungime 100/118 cm. Impecabila, distinsa, plina de feminitate, eleganta, suava. O rochie ce atrage privirile prin colorit si linia modelului.
80 lei 
PRET REDUS 68 LEI



FOTO 399.


O noutate in moda acestei veri, pe care o gasim in toate vitrinele magazinelor din tara si din afara care sunt in ton cu moda , este acest gen de bluzo/rochita – kurta, care se imbraca f. repede, lejer, pt. o tinuta casual deloc pretentioasa, nu necesita a fi special aranjata decat asortata cu colantii sau eggerii ce completeaza tinuta. Cea pe care o vedeti este o astfel de piesa dintr-un voal f.f fin, usor, fluid ca o adiere, cu anchior frumos rotunjit in fata, cu slituri pe cheile laterale de la sold in jos 45 cm, masura 40/42: bust max 100 cm, talie 88-90 cm, sold max 106-107 cm, lungime 100 cm. Impecabila.

43 lei

FOTO 390. Fusta bbc model elegant, masura 38-40




Fusta conform et, 97% bbc, 3% spandex, made in Canada, textura f. fina, cu un usor luciu mat, material de f. buna calitate, cu multe pliuri grupate de poale si departajate de restul fustei cu o bentita alba, finalizata intr-o fundita f. sic in partea stanga, se incheie cu fermoar pe spate, masura 40: talie 76 cm, sold 100 cm, lungime 73 cm. Purtata o data. Impecabila.
50 lei.
PRET REDUS 30 LEI

luni, 20 iunie 2011

FOTO 388. PELERINA VINTAGE





























































Pelerina vintage autentica, pe care o pastrez cu mare grija de multi ani, mostenita de la matusa mea. Este realizata la aceeasi casa de moda (Arta Modei, Brasov), cred ca are... aproximativ 50 de ani... Este una dintre tinutele pe care le purta in serile la opera sau la evenimentele mondene ale timpului...
Este realizata din cea mai fina catifea de matase naturala (pe suport de matase), cu dublura satin gros, plin, nasturii sunt imbracati in catifea si pe fiecare nasture este aplicata o floricica din margele, pusa in valoare de strassul cusut in centrul ei. Gluga este f. ampla, iar pe margine are o adevarata bogatie ornamentala, realizata dintr-o impletitura din fire de borangic, pe care sunt aplicate aceleasi floricele din margele si strassuri care apar in centrul nasturilor.Aceasta garnitura absolut spectaculoasa aminteste de rochiile domnitelor de la curtea regala, sau de toaletele deosebite din vechile filmele de epoca... alaturi de care ne putem imagina o caleasca frumoasa cu doi cai albi si un vizitiu...
Imi este f. greu sa o desciu mai mult de atat... sper ca fotografiile sunt suficient de sugestive, le puteti analiza si o puteti admira in toata splendoarea ei. Este o piesa unicat, de o valoare acumulata in timp prin design, prin calitatea speciala a materialului pe care nu-l mai putem gasi in aceasta compozitie, prin munca deosebita, de multa migala investita in aplicatia ornamentala realizata manual. Este... ca si adusa dintr-un basm... impecabila.

800 lei (Negociabil - nu intra la nici o categorie de reduceri)

duminică, 19 iunie 2011

FOTO 383. Compleu diolen vintage autentic, masura 42





Un alt compleu de la matusa mea. A fost lucrat pe comanda tot la Arta Modei in Brasov si presupun ca are in jur de 40 de ani… Materialul este un diolen din matase naturala, culoare crem curata, luminoasa, intr-o textura deosebit de fina si catifelata, integral dublat cu satin plin, de calitate. Fusta are croiala dreapta, simpla, cu fermoar lateral si slit simplu, decent, la spate, in fata are cate doua randuri de pense, stanga/dreapta pornind din bata, care sunt croite in linie oblica, ceea ce o face sa se aseze mai bine pe corp.
Blaiserul este si el dublat cu acelasi satin, are cate 3 pliuri pornind din umar care se desfac spre bust, dandu-i acestuia multa lejeritate, se incheie in fata petrecut, cu doua copci iar de la ultima copca de jos cade usor deschis in V. Este croit pentru masura 42:
Fusta : talie 82 cm, sold 100, lungime 74.
Blaiserul este croit in “A” de la bust in jos fiind usor mai larg : umeri 43 cm, bust max 120 cm, la partea finala are largime pana la 130 cm, lungime 74 cm. Este impecabil, usor, confortabil, intr-o nota de eleganta a unei simplitati ce confera distinctie prin calitate…

480 lei (Negociabil - nu intra la nici o categorie de reduceri)

FOTO 382. Compleu matase vintage autentic, masura 44






O piesa vestimentara pe care am mostenit-o de la matusa mea. Este un compleu lucrat
pe comanda la Arta Modei in Brasov, cu vreo... 40 si ceva de ani in urma...
Materialul este matase naturala f. plina, textura cu luciu pregnant, intr-un
print floral si coloristic de o mare bogatie, cu multa luminozitate.
Rochia are dublura din satin gros, f. plin, se incheie cu fermoar lateral, are doua randuri de pliuri
pe orizontala, la partea de bust, numai in fata.
Blaiserul are de asemenea captuseala din acelasi material,maneca are doua pliuri care pornesc din umar si se desfac spre partea finala a acesteia, reverul este mare, lung. Pe toata marginea gulerului si spre rever are o bentita pe interior, intre material si captuseala, care face sa stea gulerul amplu, plin, bogat. Din umar, blaiserul are cate trei pliuri care se desfac spre bust , dandu-i
multa lejeritate. Se incheie cu doi nasturei imbracati in acelasi material, ales din culoarea de contrast mai inchisa. Este conceput pentru masura 44:
Rochie: bust 112 cm, talie max 100 cm, sold 109 cm, lungime 112 cm.
Blaiser : umeri cu umeri falsi 44 cm, bust si talie 120 cm, de la bust in jos este mai larg, sold 124 cm, lungime 82 cm.
Este un compleu de inalta tinuta si distinsa eleganta, prin calitatea materialului, alaturi de valoarea data de timpul scurs in existenta lui. Din pacate, imi este muuult prea mare, dar este impecabil.

500 lei (Negociabil - nu intra la nici o categorie de reduceri)



FOTO 381. Blazer spectaculos, masura 42-44-46

















































O piesa vestimentara deosebita, pe care o am de vreo 20 de ani, de la o verisoara care a locuit o perioada in Italia. A fost cumparata din regiunea Capri, din centrul turistic al insulei, de la un magazin cu traditie de peste 50 de ani pentru suveniruri si piese vestimentare deosebite, majoritatea unicate si hand made.
Blaiserul este confectionat dintr-un material f. confortabil, realizat dintr-o combinatie de bbc si matase naturala, matasea inserata in tesatura numai la suprafata, in linii oblice, pe interior materialul este bbc f. moale, intr-o textura usor si f. marunt creponata-gofrata. Modelul este conceput intr-o linie complet asimetrica, atat ca design cat si prin combinatia diferita a materialelor. Dupa cum observati, gulerul este alcatuit dintr-un guler sal si un rever amplu. Reverul are o broderie delicata, realizata cu fir de matase, un buchetel sustinut de un strass multifatetat, pe interior cu o suprafata de oglinda ce refleta lumina in mai multe culori, sustinut in partea de jos de cateva perlute. O jumatate a buchetelului este pe materialul blaiserului iar cealalta jumatate pana la colt pe un alt material de matase, ce pune astfel in valoare acea parte de rever. In fata se incheie petrecut cu doi nasturi perlute, unul pe interior, pt. sustinere si unul exterior, care fixeaza un colt din materialul de combinatie de la dreapta la stanga. Buzunarele de asemenea sunt asimetrice, cel din stanga este mai mic si simplu iar cel din dreapta este putin mai mare si are cateva mici pliuri ce ponesc din imbinarea cu acel colt de inchidere. In partea stanga, deasupra buzunarului are aplicata o floare, (sau poate fi un buchet de frunze), realizata din partea iuni a materialului de combinatie, conturata cu fir argintiu, iar in interiorul acestuia este un tul f.f. fin, pe fiecare petala este cusuta cate o floricica din sticla cu multe muchii si o structura in reflexe multicolore. Aceasta se continua pe umar cu o alta aplicatie , cu un alt model de broderie realizat pe materialul de combinatie, din umar spre partea din fata cred ca este un crin pe care sunt cusute perlute mici ovale, iar modelul frunzelor se continua peste umar, acest ansamblu fiind pus de asemenea in valoare de perlute ovale si o floare din sticla multicolora. Aceasta aplicatie se continua pe tot spatele, partea cu broderie fiind separata la imbinarea materialelor de un chenar, o bordura cu multe arcuiri, realizata cu fir metalizat in reflexe multicolore si aceasta decorata cu strassuri in forma de flori, floricele din perlute si un alt model de broderie care imbina fire din toate combinatiile. Nu stiu daca am reusit sa surprind in aceasta descriere toate detaliile, dar ma opresc aici cu minutiozitatea… lasandu-va pe dvs sa priviti, sa analizati, sa admirati. Acest blaiser corespunde, prin linia lejera a modelului, oricarei masuri de la 42 la 44 sau chiar 46. Este impecabil. Ce pot sa mai spun decat ca este o piesa… cu adevarat spectaculoasa, inedita…
240 lei

duminică, 12 iunie 2011

FOTO 380. SANDALE VINTAGE





















Sandale mostenite de la matusa mea pedanta, au cam... 50 de ani, sunt lucrate pe comanda din cea mai buna piele care exista la acea vreme, talpa este cea mai buna talpa care se purta la incaltamintea de lux, as putea spune "talpa de talpa", ceva care sa reziste f. f. mult, sunt nr. 37 fix, in interior au 25 cm, modelul este deosebit de fin si elegant, tocul 10 cm, flecuri metalice, cred ca nu gresesc daca spun ca sunt niste sandale care tin o viata... Este incredibil cat de bine s-au pastrat de atatia ani, un model intr-o nota de rafinament prin lantisorul din fata, bretelutele sunt intr-o croiala delicata, intr-o nota de feminitate deosebita, sistemul de inchidere al cataramei este cu o fixare speciala fara ac de catarama, deci nu se va strica niciodata, nu are cum... Incaltate le puteti vedea mai bine cum vin pe picior in foto, confera multa eleganta. Calapodul este comod si cu fixare f. buna pe picior, chiar daca bretelutele sunt subtiri. Sunt dintr-o alta lume, incarcate de timp... Pot constitui o achizitie deosebita pentru cine alege calitatea dintr-o alta epoca, facuta sa dureze cu adevarat... Sunt in stare excelenta, nu au urme de uzura.
Cu regret nu le pot purta...

380 lei

Nota: Nu intra la reduceri, pretul fiind mult sub valoarea lor reala.



FOTO 378. Sandale marimea 37

















Sandale lac, bareta se incheie petrecuta la spate in X, marimea 37: talpa in interior 24,5 ,toc 8 cm, purtate doar pt. cateva minute in cativa pasi dupa care a trebuit sa renunt la ele, din cauza problemelor mele cu piciorul drept. Sunt ca si noi, cu flecuri de rezerva.
60 lei
PRET REDUS 40 LEI