Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

luni, 19 decembrie 2011

FOTO 781. Bustiera superba cu aplicatii spectaculoase, masura 38-40





























Bustiera din satin gros cu luciu mat, cu intarituri pe toate cheile, dublata cu matase, aplicatia ornamentala deosebita este realizata din f. multe paiete si margelute, in mijlocul fiecarei paiete cate o margeluta, acestea imbraca si bretelutele, conturand toata partea superioara a bustierei (rascroiala gatului si subrat) masura 38/40: bust 98 cm, talie 76 cm, lungime 50 cm, se incheie cu fermoar pe spate. Intr-un cuvant, este magnifica. Impecabila.
 

180 lei

PRET REDUS 50 LEI (SUPEROFERTA)

FOTO 776. Pantaloni vascoza, slit cu strassuri,masura 40





Pantaloni vascoza in textura groasa, tesatura plina, mult evazat spre partea finala, pe piciorul stang un slit larg deschis bordurat cu strassuri ii confera un sic aparte, slitul porneste de deasupra genunchiului si are in capatul de sus un mic accesoriu tot din strassuri, largimea la partea finala 68 cm, se incheie cu fermoar lateral, masura 40: talie 76 cm, sold 100-104 cm, lungime 102 cm (3 cm rezerva la tiv). Impecabil. Purtat o data intr-o noapte de Revelion.
60 lei
PRET REDUS 40 LEI

FOTO 769. Rochie print replita cu paiete, masura 38





O rochie stralucitoare cu print reptila, cu paiete f. mici aplicate pe toata rochia, la gat “barcuta”, frumos cambrata, cu slituri deschise pe cheile laterale, materialul este f. putin elastic , masura 38: bust 90-94 cm, talie 72-78 cm, sold 96-100 cm, lungime 108 cm. Purtata o singura data intr-o noapte de Revelion. O recomand unei domnisoare tinere, zvelte si sexy…Impecabila.
180 lei

PRET REDUS 150 LEI

duminică, 18 decembrie 2011

FOTO 761. Palton stofa lana GOLDEN GATE, masura 40-42







































Palton conform etichetei de la GOLDEN GATE, stofa lana pura 100% intr-o tesatura f. deasa, plina, groasa, un croi elegant si lejer in “A” cu amploare mai mult spre poale, o platcuta rotunjita fata/spate, frumos finisata cu tighele ornamentale, spatele se desfasoara in cateva falduri usoare ce pornesc din platcuta rotunjita, se incheie cu nasturi ascunsi, are numai 3 nasturi ornamentali la vedere, care se incheie cu bride, guler tunica, doua buzunare pozitionare usor oblic in fata, masura 40/42: umeri 39 cm (pt. ca maneca sa se aseze frumos peste umar – nu are umeri falsi), bust 108 cm, sold orice dimensiune prin lejeritatea modelului, lungime 119 cm. Purtat o singura data, este ca si nou, cu nasturel de rezerva.
170 lei
Nota: Nu intra la reduceri.

FOTO 755.Bluza rayon textura florala, masura 40-42 REZERVATA
























Bluza conform etichetei, din rayon si alte fibre, textura f. frumoasa florala, cu usoara transparenta pt. a evidentia modelul floral, maneca ¾ are doua volanase suprapuse, evidentiate de o danteluta f.f. fina, guler tunica, poate corespunde masurilor 40/42: umeri 39 cm, bust 102 cm, in croi drept pana la partea finala, lungime 59 cm. Impecabila, delicata si f. fina.
39 lei