Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

marți, 17 decembrie 2013

FOTO 1042 Haina blana naturala bizam masura 42-44 REZERVATA
Haina de blana naturala bizam, absolut superba, dublura este incarcata cu o broderie florala spectaculoasa pe poale, am incerat sa o calc dar materialul a capatat un fel de luciu si am renuntat pt. a nu o strica, este un fel de satin dar f. tare si gros, o tesatura f. plina, are doua buzunare in linie verticala in fata, croiul este usor in "A" , masura 42-44: umeri 42 cm, bust 110-112 cm, sold max 120 cm, lungime 109 cm, lungimea manecii 58 cm. Este impecabila. Am purtat-o de f. putine ori, poate 2 sau 3 ori cand eram mai plinuta, dar acum nu mi se mai potriveste. Culorile reale sunt cele din prezentare ( maro roscat), ultimele doua foto fiind denaturate de aparatul foto. Este in perfecta stare si este minunata.Este f. buna mai ales pentru persoanele alergice intrucat nu le creeaza nici o problema, fiind si sub acest aspect f. confortabila.
PRET 1200 lei (negociabil)

Se poate achizitiona si cu plata in rate.Detalii pe mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu