Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

marți, 16 iulie 2013

LISTA DE BLOGURI

IN ATENTIA TUTUROR BLOGURILOR, A COLEGELOR PARTENERE! Dupa cum puteti observa am refacut blogul, inca se mai lucreaza la reorganizarea lui, dar am pierdut lista de bloguri si nu mai stiu cum sa o reconstitui. Va rog mult pe toate colegele partenere, care aveti blogul meu in listele voastre, sa-mi trimiteti link-ul blogului vostru, pentru a-l introduce in lista mea de bloguri. Solicitarea este valabila si pentru alte bloguri care doresc sa facem acest schimb de link-uri. In acest moment eu incerc sa regasesc o parte dintre blogurile pe care le stiam ca fiind de mai mult timp in lista mea, dar corect este sa ne oferim aceasta publicitate reciproca, astfel incat nu vreau sa omit pe nimeni, chiar daca refacerea acelei liste... e o munca de sisif... Promit ca o voi reface complet, dar treptat. Nu mi-am dat seama ca trebuia salvata inainte. Sper sa reusim impreuna reconstituirea ei. Va multumesc tuturor si va doresc numai bine. Cu drag, Cely