Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 2 noiembrie 2014

FOTO 1323 Pulover gen hanorac, cu guler roll, MORE & MORE, masura 40-42





Pulover conform et, MORE&MORE, contine lana si alte fibre, guler roll, model hanorac, are in fata doua buzunare oblice cu deschidere pe mijlocul fetei, dar nu se disting in foto fiind o tesatura pestrita, masura 40-42: umeri 40 cm, bust 90-100 cm, talie 80-90 cm, sold 94-100 cm, lungime 55 cm, lungimea manecii 57 cm. Impecabil.
PRET  48 lei

FOTO 1320 Colier perlute negre la baza gatului

Colier perlute negre la baza gatului, delicate, oricand binevenite pentru a spori eleganta unei tinute sau a o completa intr-un bun gust si rafinament ce ofera distinctie remarcabila.  Impecabile.
PRET 28 lei

FOTO 1316 Taior stofa lana, culoarea murei, masura 38-40




Taior stofa lana, tesatura f. fina, textura de calitate, nesifonabila, frumos cambrat fata/spate, croiul, la partea finala este drept la spate iar in fata partile sunt finalizate in colt, are un buzunarel mic in partea stanga pe piept, revere elegante, umerii frumos aranjati pe umeri falsi, se incheie cu un singur nasture in fata,  masura 38-40: umeri 44 cm, bust 96 cm, talie 80 cm, la partea finala (trece doar f. putin peste talie) 86 cm, lungime 54 cm, lungimea manecii 58 cm. Impecabil.
PRET 46 lei