Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

luni, 19 septembrie 2016

FOTO 1397 Costum jeans cu broderii spectaculoase, masura 38 LIVRAT
Un costum deosebit de la ANTHEA, jeans in tesatura de bbc plina, groasa, cu broderii de trandafiri superbi, realizate  cu o minutiozitate uimitoare pe fir, (“musculite”), conceput intr-o nota feminina si romantica, pentru masura 38.

Pantalonii in croi cu talie inalta, usor conici spre partea finala, pe unul dintre
buzunarele de la spate fiind brodat conceptul de model romantic pe tema trandafirilor iar pe celalalt este brodata cu fir metalizat auriu emblema firmei, regasita si pe micul buzunarel din stanga fata. Un sir de trandafirasi este presarat si in partea din fata a pantalonilor (dreapta). 
Masuri: talie 76 cm, sold 98 cm, distanta tur-betelie 32 cm, lungime 110 cm.

Jacheta croi legant si romantic absolut, broderia cu trandafirasi imbraca
frumos clapetele buzunarelor si se desfasoara apoi pe spate, intr-un buchet grandios de “Romantic Roses”. Cum observati si nasturii sunt incadrati in aceeasi tema, au insertia unui model de trandafir. Maneca in croi conic, are cateva pliuri in cusatura umarului , partea finala fiind evidentiata de aceeasi broderie, iar la spate, un basc sustinut de cordonasul din talie marcheaza f. frumos talia si ii confera eleganta cuvenita.
Masuri: umeri 38 cm, (pentru ca fronsajul sa se aseze frumos peste umar), bust 90 cm,  talie 76 cm, sold max 98 cm, lungime 62 cm, lungimea manecii 68 cm.   Absolut spectaculos, inedit, minunat. Impecabil.

PRET 130 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu