Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 25 septembrie 2016

FOTO 1408 Pardesiu deosebit, spectaculos, in culorile toamnei, masura 38/40 LIVRATPardesiu absolut spectaculos prin textura materialului si printul in culorile specifice toamnei, pare un pastel de toamna, cu frunzele luate de vant si asezate apoi pe aceasta piesa vestimentara. Nu are eticheta de compozitie, nu are dublura, materialul este o tesatura plina, tare, groasa, si are tighele ornamentale pe diagonala, care  aranjazea f. bine linia modelului. Are doua buzunare laterale, croiul este evazat de la bust in jos., se incheie cu 2 nasturi mari la vedere si restul nasturilor sunt ascunsi, maneca 3/4. 
Masura 38/40: umeri 40 cm, bust 90 cm, sold max 102 cm, lungime 81 cm, lungimea manecii 53 cm. Nou, fara et.

PRET 70 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu