Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 9 octombrie 2016

FOTO 1420 Fusta stofa lana cu pliuri HAMMER, masura 40, jacheta stofa lana WINDSMOOR, masura 40

Fusta stofa lana conform et, cu dublura, croi cu pliuri, acestea sunt sustinute in tighele pana in dreptul soldului, de la care se desfasoara lejer, astfel ca nu ingroasa silueta, model in trend pt. ca pliurile se poarta din nou, model de feminitate si eleganta, fermoar lateral;
Masura 40: talie 74 cm, sold max 104 cm,  lungime 72 cm. Impecabila.
PRET 48 lei

Jacheta conform et, de la WINDSMOOR, made in England, stofa de o calitate deosebita, tesatura plina dar fina, un buzunar aparent pe piept in stanga, un basc elegant din talie, curelusa proprie din lac, din talie, spre bust are cate doua pense mici, stanga/dreapta, care ii dau lejeritate la bust, are cate 3 nasturei la partea finala a manecilor;
Masura 40: umeri 42 cm, bust max 100 cm, talie 78 cm, la partea de basc 98 cm, lungime 55 cm, lungimea manecii 59 cm.  Purtat o data. Impecabil.
PRET 54 lei 

Esarfa din prezentare, animal print in voal si satin, se ofera CADOU la achizitionarea jachetei.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu