Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 16 octombrie 2016

FOTO 1435 Costum stofa lana, model deosebit, masura 38 LIVRAT

Un costum ce frapeaza prin textura materialului si prin model. Culoarea este usor mai atenuata in realitate. Este stofa lana buclata, cu fire din toate culorile, nu are eticheta de compozitie insa cunosc materialele si se poate identifica usor ca este stofa lana, prin tesatura firelor, masura 38;
Fusta in croi drept, betelie lata, fermoar la spate; talie 78 cm, sold max 104 cm, lungime 59 cm.

Taiorul cu guler sal, talia frumos marcata prin cordonul aplicat din croiul jachetei, pornind  din fata, din partile laterale si continuand spre spate , in fata este fixat in nasturei cu lantisor, nasturii in acelasi ton, ca un accesoriu ce pun in valoare intregul design, model f. feminin si elegant; umeri 40 cm, bust max 98 cm, talie 79 cm, sold lejer datorita bascului, lungime 62 cm, lungimea manecii 57 cm.  Model deosebit, elegant si feminin, pune in valore silueta.

PRET 60 lei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu