Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 23 octombrie 2016

FOTO 1445 Taior stofa lana model tirolez, Austria, masura 40 LIVRAT


Taior conform et, stofa lana pura intr-o testura plina, tare, deasa si calitate excelenta, o combinatie fregvent intalnita in  majoritatea articolelor vestimentare de acest gen, gri cu verde inchis, nuanta de verde aduce o unda de prospetime, este un model stilizat de frunze in plina aparitie, modelul este deosebit, interesant, conceput ca un blazer, dar urmarind linia corpului, nu se incheie, nasturii si butonierele sunt numai ornamentale, iar cordonasul de la spate fixat exact in mijlocul taliei ii confera un plus de feminitate. Pe interior are un buzunar, se obseva in ultima fotografie, partea gri este cea care face deschiderea buzunarului;
Masura 40: umeri 43 cm, bust 98 cm, talie 86 cm, sold 100-101 cm, lungime 65 cm, lungimea manecii 63 cm. Impecabil.

PRET 60 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu