Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 30 octombrie 2016

FOTO 1449 Cardigan lana cu aplicatie ornamentala si bumbisor, FLASH, masura 40/42 LIVRAT
Cardigan conform et, 70% lana, 30% nylon, guler sal care se aranjeaza frumos pe langa gat, in talie are un model de tricotaj liniar identic fata/spate, la partea din fata are o aplicatie ornamentala f. frumoasa realizata dintr-un siretel crosetat si se incheie cu doua agatatori speciale, micute, asemeni celor de la curele (care se prind pe interior) si un bumbisor mai mare impletit;
Masura L pe et. dar corespunde masurii 40/42: umeri 41-42 cm, bust 100-104 cm, talie 88-92 cm, sold 100-106 cm, lungime 58 cm, lungimea manecii 64 cm. Se incadreza intr-una dintre culorile lansate de expertii Pantone pentru sezonul actual, Lush Meadow (verde f. inchis). Frumos, calduros si in trend, un cardigan care intruneste toate conditiile pentru a fi binevenit in garderoba noastra. Impecabil.

PRET 54 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu