Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 30 octombrie 2016

FOTO 1458 Pelerina stofa lana GIL BRET, masura universala LIVRATA
Pelerina stofa lana, tesatura plina, stofa de f. buna calitate, fina, placuta la atingere, catifelata, daca eticheta nu ar indica aceasta compozitie nu s-ar putea spune ca este o stofa de lana.
Dimensiunea pe lungimea spatelui este de 1 m. (100  cm).Cade frumos pe corp, cum este in fata este si la spate. Se prinde in fata  cu o agatatoare tip "mos si baba", in locul in care am aplicat acel accesoriu (floricica alb si negru).  Un articol de vestimentatie intotdeauna binevenit in garderoba noastra, este poate cel mai practic, ne protejeaza la fel de bine ca un pardesiu si se imbraca pe fuga. Noua, fara et. 

PRET 70 leiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu