Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 20 noiembrie 2016

FOTO 1485 Fusta stofa lana LODENFREY masura 40/42 si bluza model bavarez vascoza si alte fibre, masura 42 TINUTA LIVRATA


Fusta stofa lana 100%, cu dublura, LODENFREY, stofa de o calitate deosebita, croi clasic, fermoar la spate, culoarea este un rosu inchis f. frumos, luminos;
Masura 40/42: talie 82 cm, sold max 108 cm, lungime 70 cm (10 cm tiv- am scurtat-o eu). Impecabila.
PRET 50 lei

Bluza vascoza si alte fibre, model bavarez, pe fenta din fata are o broderie f. frumoasa, delicata, cu inimioare si flori de colt, iar nasturii, in aceeasi tema, sunt in forma de inimioare avand inserat in mijlocul lor doua floricele , croiul este drept:
Masura 42: umeri 40 cm, bust 106 cm, cu aceeasi dimensiune pana la partea finala, lungime 64 cm , lungimea manecii 56 cm. Impecabila.
PRET 46 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu