Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 27 noiembrie 2016

FOTO 1493 Bluza vascoza si bbc, APART Impressions, cu aplicatie florala din paiete colorate, masura 38 LIVRATABluza conform et, 60% vascoza, 40% bbc, de la APART Impressions, textura metarialului este fina, matasoasa, se incheie in fata cu fermoar, are o aplicatie deosebita in fata si la partea finala a manecilor,  crengute cu flori realizate din paiete, iar in mijlocul fiecarei flori sunt cusute margelute f. mici, delicate, un ansmblu ornamental ce ne aduce aminte de culorile verii.
Masura 38: umeri  40 cm, bust 90-98 cm, talie 80-82 cm, la partea finala 98-100 cm, lungime 56 cm, lungimea manecii 47 cm. Impecabila.
PRET 50 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu