Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 27 noiembrie 2016

FOTO 1494 Paltonas stofa lana si alte fibre, matlasat, gluga cu blanita, PIMKIE, masura 38/40 REZERVATPaltonas conform et, stofa lana in combinatie cu polyacril si vascoza, PIMKIE, stofa este o tesatura groasa, plina, are doua buzunare mari in fata acoperite de clapete lejere, se incheie cu fermoar si cu un sistem ornamental de bride si nasturi, este matlasat in totalitate, croiul este cambrat, se aseza f. frumos pe corp, gluga este model cosmonaut si este toata cu blanita artificiala f. bogata, este f. calduroasa, gluga se aseaza f. bine pe cap;
Masura 38/40: umeri 41 cm, bust 100 cm, talie 92 cm, sold max 110 cm, lungime 82 cm, lungimea manecii 63 cm. Impecabil. F. calduros si confortabil.
PRET 75 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu