Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 4 decembrie 2016

FOTO 1503 Paltonas stofa lana GERRY WEBER, masura 38/40 LIVRAT

 Paltonas stofa lana, 80% lana, 20% polyamid, GERRY WEBER, stofa de o calitate care se observa usor de la prima atingere, este f. fina, cu un usor luciu mat, croi simplu si elegant, guler drept dar frumos rotunjit la colturi, are doua buzunare pozitionate vertical pe cheile de cusatura astfel ca sunt insesizabile, functionale dar fara a strica linia croiului, nasturii mari completeaza designul, este lucrat f. ingrijit, cu atentie deosebita pentru fiecare detaliu;

Masura M: umeri 41 cm, bust 98-102 cm, sub bust 92 cm, de unde se desfasoara lejer spre partea finala, spre sold are 106-108 cm, lungime 86 cm, lungimea manecii 65 cm.  Nou, fara et.   Un paltonas ce reprezinta intocmai eleganta in  simplitate.
PRET 75 lei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu