Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 18 decembrie 2016

FOTO 1535 Fusta stofa lana model tirolez Austria, masura 38 FUSTA LIVRATA


Fusta stofa lana 80% si polyamid 20%, cu dublura, made in Austria (am omis foto cu eticheta) cu pliuri mari ce pornesc din talie in acelasi model fata/spate, lateral, pe poale are un alt pliu cu stofa de culoare neagra, cu aceeasi stofa este realizata si combinatia de la cordonul lat din talie, accesorizat cu 3 nasturei metalici per care este imprimata nelipsita si minunata floare de colt, se inchie cu fermoar la spate. Are si buzunare laterale cu o combinatie in interior dinh stofa neagra ,care se intrevede doar ca design, dar buzunarele sunt functionale. Culorea este verde f, inchis,(Lush Meadow), una dintre culorile alese de expertii  Pantone pentru acest sezon;
Masura 38: talie 72 cm, sold lejer, lungime 79 cm. Impecabila.
PRET 64 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu