Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 12 februarie 2017

FOTO 1553 Paltonas stofa, matlasat, model deosebit, nou cu et, de la ELLA COLLECTION, masura 38/40 LIVRAT


Un paltonas din stofa f. fina ce invioreaza toata atmosfera terna a unei zile de iarna, matlasat, model deosebit si in trend, atat prin culoare, un maro portocaliu (Clay Potter – una dintre culorile acestui sezon), cat si prin pliurile din nou la moda, pe care le intalnim in creatiile designerilor. Croiul petrecut cu doua randuri de nasturi, permite si inchiderea sau deschiderea diferita a acestora, buzunarele sunt pozitionate usor oblic sub clapetele ornamentale ce pornesc din talie, de unde se formeaza si pliurile ce se desfac spre partea finala, acelasi model de pliuri si la spate;
Masura 38/40: umeri 39 cm, bust max 96 cm, talie 80 cm, sold lejer, lungime 90 cm, lungimea manecii 65 cm. La toate dimensiunile aveti in vedere si faptul ca este matlasat, astfel incat acest lucru acopera cam 1-2 cm din maximul indicat.
Este un model tineresc, deosebit de elegant si confortabil, pune in valoare orice silueta ce se incadreaza in masurile corespunzatoare. O minunatie de paltonas. Culoarea este superba, acel maro portocaliu mai inchis dar mai luminos, insa camera foto nu a reusit sa redea intocmai aceasta nuanta.  Am incercat si la lumina zilei (spatiul nu-mi pemite sa pot fotografia ziua). Inaintea penultimei foto sunt doua fotografii realizate ziua, in fata ferestrei, iar penultima este realizata fara blitz, aceasta fiind mai aproape de realitate. Nou, cu et, observati si pretul de vanzare. L-am cumparat de curand cu o deosebita incantare, dar ulterior am realizat ca este prea tineresc pentru varsta mea.
PRET 150 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu