Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 26 februarie 2017

FOTO 1576 Costum stofa lana si polyester, Austria, masura 42 REZERVATCostum stofa 45% lana, 55% polyester, dublat cu vascoza, bej cu negru made in Austria;
Fusta in croi drept, clasic, fermoar la spate si slit petrecut, cu dublura vascoza,  talie in totalitate pe elastic tip jartea;  talie: 80-82 cm, sold 102 cm, lungime 74 cm.

Taiorul cu doua randuri de nasturi este cambrat si are un croi deosebit, astfel ca din talie formeaza un fel de basc peste sold : umeri 41 cm, bust 100 cm, talie 88 cm, sold max 114 cm, lungime 61 cm, lungimea manecii 61 cm. Este un model elegant, feminin, rafinat.  Impecabil.
PRET 85 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu