Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

sâmbătă, 26 martie 2011

FOTO 201. Fusta stofa fina si bluza cu bolerou, masura 40Fusta conform etichetei, stofa deosebita, f. fina, de calitate, ce contine 65% lana pura, 25% matase si 10% polyester, in fata o curea din piele ecologica sustinuta de accesorii metalice ornamentale, in stanga are un pliu sustinut de un triunghiulet tot din aceeasi piele ecologica, fermoar (f. fin, ascuns) la spate, masura 40: talie 80 cm, sold 104 cm, lungime 76 cm. Impecabila. Purtata o data.
63 lei 
PRET REDUS 40 LEI

Bluza vascoza, model aparent din doua piese, boleroul este prins in cusatura manecii peste bluza, boleroul este pus in valoare de o frumoasa broderie, maneca in croiala "creion", se incheie cu 2 nasturei la partea finala, usor fronsata in umar, masura 40: umeri 44 cm, bust 100 cm, talie 84 cm, sold 102 cm, lungime 58 cm. Impecabila.
53 lei
PRET REDUS 30 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu