Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

sâmbătă, 16 aprilie 2011

FOTO 269. Rochie eleganta, print minunat, H&M, masura 40-42

Rochie conform et, de la H&M, contine polyester, spandex si elasthan, dar materialul este f. placut, usor, fin, confortabil, are bretele reglabile, la bust este petrecuta, se incheie cu fermoar la spate, masura 40/42: bust max 104 cm, talie pe elastic 80-82 cm, sold orice dimensiune, lungime 105 cm. Noua, fara et. (Cordonul din talie este accesoriu personal).
56 lei

Bolero din tafta, in textura usor creponata, maneca are la partea finala 6 nasturei imbracati in acelasi material fixati cu bride, corespunde masurilor indicate pt. rochie, umeri cu micuti umeri falsi 42 cm, lungime 35 cm, intr-o frumoasa si eleganta combinatie cu aceasta. Impecabil.
33 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu