Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 8 mai 2011

FOTO 295. Compleu vintage spectaculos, masura 42-44-46













La final, asa cum v-am promis, o piesa vestimentara ce nu are element de comparatie...
Un compleu mostenit de la matusa mea, pe care l-am descoperit de curand, uitat de timp intr-un sertar cu lucruri din alte vremuri...
Este una dintre tinutele speciale (pe parcurs voi mai prezenta si altele) pentru receptii sau evenimentele mondene ale anilor '50... creat probabil de un designer pe comanda, spun asta stiind ca matusa nu imbraca decat piese unicat, lucrate pe comanda.
Fusta este o combinatie inedita de jerse moale, f. fin si pufos, (fusta neagra) peste care este prinsa o aplicatie din lurex si tul. Partea din tul este decorata numai in fata cu 4 ciucurei din siretel de catifea matasoasa, pe fiecare ciucurel este prins cate un fulg de diferite culori, unul dintr ei are reflexe multicolore in lumina, toata fusta se strange cu un siret in talie, lungime 110 cm.
Bluza este din lurex, care pe dos are culoarea neagra, in fata guler rol mare, larg, amplu, care cade bluzat, iar pe spate in colturi drepte, la umeri este usor fronsata astfel fronsajul se desface spre partea din fata, conferindu-i multa lejeritate, maneca este mult evazata la partea finala, unde se termina cu o manseta indoita de pe interiorul materialului si prinsa in coltul mai lung. Datorita modelului si materialului este, cred, o masura universala, de la 42 la 44/46. Daca descrierea nu este f clara, cred ca fotografiile sunt sugestive, astfel ca nu pot spune mai mult decat ca este o piesa vestimentara absolut spectaculoasa. Impecabil.
150 Euro (negociabil)

PRET REDUS 300 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu