Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

sâmbătă, 9 iulie 2011

FOTO 438. Pantaloni 3/4 vascoza si bluzita vascoza, masura 40
Pantalon intr-o linie f. frumoasa, din vascoza, intr-o textura asemanatoare cu tripluvoalul, cu o curea adaptata f. bine la culoare si model, cu 2 buzunare pozitionate usor oblic in fata, in talie au o mica portiune pe elastic la partea din spate, corespund masurii 40: talie 75-76 cm, sold 108 cm, lungime 59 cm. Impecabil.
PRET 46 lei

Bluzita vascoza in textura f. usor si putin vizibil creponata, model conform et, usoara, lejera, racoroasa, croiala in “A”, cu slituri adanci pe cheile laterale,se incheie cu nasturi de sus pana jos, masura L pe eticheta dar poate corespunde masurilor 40/42: bust 100 cm, sold 108 cm, la partea finala 110 cm, lungime 71 cm. Este f. practica si confortabila. Impecabila.
PRET 33 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu