Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 7 august 2011

FOTO 520. Rochie in ZARA basic, masura 38Rochie conform etichetei, de la ZARA basic, in 100% in textura moale, usoara, f. confortabila, cu slituri laterale la partea finala pe poale, la spate este decoltata in linie dreapta de la nivelul subratului si sustinuta pe elastic, detaliu important ce o aseaza f. bine pe corp, are o croiala simpla, in “A”, se incheie cu fermoar ascuns lateral, bretele fixe, pe eticheta are mentionata masura XL dar poate corespunde masurii 38: bust 90-94 cm, sub bust 82 cm, sold 102 cm, lungime 139. O rochie de vara usoara, f. confortabila si racoroasa . Purtata o data. Impecabila.

87 lei ( Sub pretul de achizitie din magazin, care, dupa cum stiti, pentru produsele ZARA este mult mai mare…)

PRET REDUS 60 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu