Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 25 septembrie 2011

FOTO 594.Bluza bbc in carouri, Tru blouse, masura 40-42





Bluza conform etichetei, bbc 100%, maneca lunga este croita din intregul bluzei in forma “creion”, usor mai stamta spre partea finala si are cateva pliuri pe umar, cu buretei de sustinere a umarului pe interior, astfel ca pliurile ce pornesc din cusatura umarului se desfasoara frumos spre restul manecii, imprimeul are o textura cu model de tesatura brocata, gulerul alb este ca o garnitura ce o pune in evidenta si este realizat tot intr-o tesatura brocata, masura 38 pe eticheta dar prin dimensiuni poate corespunde 40/42: bust 106 cm, in croi drept usor sustinut spre partea finala, sold 100 cm, lungime 60 cm. Impecabila.
36 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu