Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 18 decembrie 2011

FOTO 761. Palton stofa lana GOLDEN GATE, masura 40-42







































Palton conform etichetei de la GOLDEN GATE, stofa lana pura 100% intr-o tesatura f. deasa, plina, groasa, un croi elegant si lejer in “A” cu amploare mai mult spre poale, o platcuta rotunjita fata/spate, frumos finisata cu tighele ornamentale, spatele se desfasoara in cateva falduri usoare ce pornesc din platcuta rotunjita, se incheie cu nasturi ascunsi, are numai 3 nasturi ornamentali la vedere, care se incheie cu bride, guler tunica, doua buzunare pozitionare usor oblic in fata, masura 40/42: umeri 39 cm (pt. ca maneca sa se aseze frumos peste umar – nu are umeri falsi), bust 108 cm, sold orice dimensiune prin lejeritatea modelului, lungime 119 cm. Purtat o singura data, este ca si nou, cu nasturel de rezerva.
170 lei
Nota: Nu intra la reduceri.

2 comentarii: