Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

luni, 16 septembrie 2013

FOTO 872 Fusta bbc deosebita, masura 40-42
Fusta conform et, bbc 100%, un model deosebit, textura materialului este creponata usor gofata, bata in culoare de contrast in talie, tighele ornamentale si fermoar cu 2 capete, buzunare rotunjite in fata, pe poale are clini evazati cu slituri pe fiecare clin, tot in fata un mic rujulet aplicat pe poale, colturile clinilor sunt putin mai lungi decat restul fustei astfel incat ii sporesc nota de design deosebit,  partea de la spate cu tighele in “V” o aseaza f. bine in acea zona a corpului, fiind pusa in valoare si de broderia aplicata, masura 40/42: talie 84 cm, sold max 104 cm, lungime 66 cm. Este f. sic, as spune haioasa si mai mult decat orice f. purtabila, practica. Impecabila.
PRET 49 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu