Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 17 noiembrie 2013

FOTO 977 Fusta stofa H&M, masura 40Fusta bbc si acrylic, H&M, model deosebit, textura plina, deasa, croi pe bie cu volan aplicat pe diagonala, toate tighelele sunt grupate cate trei, realizate cu fir metalizat auriu, pe poale, pornind din interior are un volan mai lung din bcc finalizat cu o broderie sparta f. frumoasa in model floral, care pune in valoare tot modelul si croiul intregii fuste, acesta fiind realizat astfel incat ea se aseaza f frumos pe corp, tesatura fiind deasa, plina, tare, sta ca si pe jupon, fermoar lateral, masura 38/40: talie (fara bata) 80 cm (se poate purta usor lasata spre sold), sold 100 cm, lungime 73 cm. Noua, fara et. cu nasturel de rezerva F.F. frumoasa, eleganta si feminina, dar f. purtabila totodata.
PRET 50 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu