Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 6 octombrie 2013

FOTO 903 Pantaloni masura 40, blazer tricotat, masura 42-44Pantaloni conform et, HENNES, vascoza, elasthan si alte fibre intr-o textura groasa, plina, talie clasica (tur-betelie 29 cm), talia este sustinuta de o betelie lata, cu inchidere spre stanga, croiul este usor evazat de la genunchi in jos (la partea de jos largime 52 cm), masura 40-42: talie 80 cm, sold 98-104 cm, lungime 97 cm. Impecabili.
PRET 44 lei.


Blazer tricotat jerse, un model deosebit intr-o explozie de valuri si falduri pline cu bobite, maneca dreapta, fara rascroiala, (maneca lasata), f, frumos finisat pe poale, modelul tricotajului este integrat si pe maneci, este deosebit si placut, poate corespunde oricarei masuri de la 40 la 42, 44: largime pe orizontala in croi drept pentru un bust de 120-124 cm, cu aceeasi largime pana jos, maneca are 51 cm din cusatura dar se intinde cat este nevoie pt. ca modelul tricotajului  permite, lungime 80 cm.  Impecabil, practic si accesibil ca un pardesiu.
PRET 68 lei.
PRET REDUS 40 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu