Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 27 octombrie 2013

FOTO 945 Bluza bbc, satin,dantela, MANGO, masura 40-42









Bluza MANGO, o combinatie interesanta de bbc si satin cu elasthan, bustul este evidentiat de o dantela f. frumoasa aplicata chiar in jurul bustului, manecile ¾ sunt de asemenea finalizate cu aceeasi dantela ce are un model in arcuiri care o pun in valoare, cu slit usor desfacut, iar in partea stanga are un accesoriu extrem de delicat, cu logo-ul, literele M si G, pe litera G  sunt aplicate strassuri iar pe inimioara dintre cele doua litere este scris “by”, (by MG), spatele este negru uni, simplu, masura 38/40: umeri 39-44 cm,  bust 90-100 cm, sub bust 82-90 cm, se largeste spre partea finala unde capata lejeritate intre 100-110 cm, lungime 62 cm. Impecabila.
PRET 38 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu