Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

luni, 9 decembrie 2013

FOTO 1015 Costum office YOKKO Basic masura 40-42

Un costum office a carui eleganta si calitate sunt prezentate in primul rand de breand-ul care l-a creat YOKKO basic.Masura de pe et nu corespunde, este pt, masura 40/42:
Fusta dreapta fara bata, fermoar la spate si slit simplu deschis: talie 84 cm ( se poate purta usor spre solduri), sold 100 cm, lungime 57 cm.
Taior in croi clasic, revere elegante, buzunare drepte: umeri 42 cm, bust max 100 cm, talie max 88 cm, sold max 102 cm, lungime 58 cm, lungimea manecii 61 cm. Purtat o singura data. Impune o prestanta incontestabila pentru un office elegant sau office protocol. Pretul meu este modic dar puteti accesa site-ul sa verificati preturile care trec lejer peste 200 lei.
PRET 180 lei.
PRET REDUS 150 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu