Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

marți, 17 decembrie 2013

FOTO 1047 Rochie ocazie APART, masura 38
O rochie pentru ocazii speciale intr-un rafinament al simplitatii, delicata, din talie are, pe langa dublura si un fel de jupon de tul negru, care o face sa stea ampla pe poale, pe piept in partea dreapta are aplicat un fluturas realizat din multe paiete si margelute, sub bust o bentita neagra cu o funda in partea stanga, de la care cad degajat, pe lungimea rochiei, doua panglici, croiul este in clini mai mult evazati spre poale, se incheie cu fermoar pe spate, masura 38: bust 92 cm, sub bust, pe panglica neagra 80 cm, talie max 80 cm, sold oricat, lungime de la bretele pana jos 127 cm. Impecabila, delicata, pentru un look proaspat, tineresc, elegant. Purtata o data.
PRET 100 lei.
PRET REDUS 80 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu