Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

luni, 15 decembrie 2014

FOTO 1389 Rochie de printesa, brocart autentic, masura 36-38 LIVRATA


O rochie de vis, ce cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, din brocart autentic, acea tesatura groasa si plina, cu fir de matase, imprimata cu buchetele superbe de anemone, o delicatete suava si adusa parca dintr-o lume de vis, dintr-o poveste cu printi si printese... masura 36-38: umeri 36 cm, bust 92 cm, talie 72 cm, sold oricat, lungime 144 cm, materialul se aseaza ca pe jupon fiind gros si f. tare. Ce se mai poate spune decat ca este ... magnifica.
PRET 200 lei

Alaturi de "fata mea", Aisha, "printesa" acestei seri, va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine in tot acest an, in fiecare seara de duminica si multumesc acelora care, intr-o scurta vizita, au invaluit cu privirea lucrusoarele prezentate in paginile acestui blog.
Va doresc tuturor Sarbatori fericite, cu multa bucurie in suflet si cu spor in casa.
Va imbratiseaza cu mult drag,

Cely si Aisha

2 comentarii: