Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 11 septembrie 2016

HELLO, HELLO! EMOTIONS REVINE IN CURAND! PRIMITI OFERTA SPECIALA!

Stimate doamne, 

Cu bucurie si emotie, dupa o perioada indelungata de ''tacere'', scursa printre '' vicisitudinile vietii''...am ales sa ma intorc la vechea mea pasiune, fashion.
Este, de altfel, singura in care mai pot implini misiunea divina de a fi...intr-o oaza de lumina, culoare si daruire curata pentru frumos...
Asadar, imbratisand culorile toamnei in tinute deosebite, EMOTIONS isi redeschide portile pentru dvs. si va invita la prima sesiune de postari in data de 18.09.2016. 

Dar, pana atunci, va intampin cu o oferta speciala, prin care sper sa ne regasim din nou cat mai aproape:
Incepand de maine, 12 septembrie 2016 si pe tot parcursul saptamanii viitoare, puteti achizitiona orice articol disponibil (bluze, bluzite, fuste, rochii, pantaloni, blazere, cardigane, vestute etc), la pretul unic de 20 lei.

Oferta vizeaza numai articolele cu pret intreg, fiind excluse, deci, acelea care au deja un pret redus inscriptionat cu rosu.

Pentru articolele care poarta mentiunea " nu intra la reduceri", in masura in care doriti si este posibil, in principiu, putem incerca varianta unei negocieri. 

Si pentru ca de maine suna clopotelul, urez doamnelor si domnisoarelor care maine incep scoala, in calitate de cadre didactice sau studenti, un an scolar plin de satisfactii profesionale si mult succes.

In speranta ca veti savura cu bucurie vestile bune, va doresc o noapte linistita si senina.

Cu mult drag pentru dvs, 

Cely

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu