Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 18 septembrie 2016

FOTO 1391 Pantaloni in croi clasic si bluza model taioras TALLY WEIJL masura 38

Pantaloni in croi classic UNITED COLORS OF BENETTON, made in Italy, material conform etichetei dar confortabil, f. bine lucrati, cu bentita de sustinere pe interior la cordonul din talie.
Masura 38: talie 74 cm, sold 98 cm, lungime 97 cm, tur- betelie 27 cm.
Impecabili.
PRET 44 lei

Bluza model sacoas, tesatutra conform etichetei, bbc si un mic procent polyester, frumos cambrata, revere in croi classic, elegant,  manecuta usor fronsata in cusatura umarului, buzunarele si ele usor fronsate  f. sic si cordon cu catarama.
Masura 38: umeri 39 cm, bust 98 cm, talie  80 cm,  ( se poate strange cu cordonasul), la partea finala 98 cm ( nu ajunge pana la sold), lungime 51 cm.
Este potrivita pentru o persoana mai scunda, cu inaltimea intre 1,50 -1,60  pentru ca altfel  talia vine mai sus decat trebuie. Impecabila.
PRET 48 lei

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu