Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 6 noiembrie 2016

FOTO 1469 Bluza cu perlute, floricele organza si fulgisori, ERE, masura 38/40

O bluza deosebita, incantatoare prin aplicatiile de perlute, floricele organza  si fulgisori, acestia fiind de fapt bucatele f. mici din blanita de iepure, toate acestea sunt dispuse asimetric, perlutele sunt aruncate ici, colo, fara nici o regula, totul asimetric, la fel si la partea finala a manecilor, astfel ca ofera un design si un farmec aparte acestei bluze, materialul este o tesatura plina si f. elastica, detaliile din descrierea produsului sunt numai cu litere chinezesti.

Masura 38/40: umeri 42-43-44 cm, bust 90-100-104 cm, talie 79-80-90 cm, sold (la partea finala) 90-100-110 cm, lungime 53 cm, lungimea manecii 54 cm. Impecabila. O dragalasenie de bluzita, model unicat.
PRET 58 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu