Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 13 noiembrie 2016

FOTO 1475 Costum stofa lana, lucrat pe comanda, masura 40 si palarie stofa lana









Un costum lucrat pe comanda dintr-o stofa lana de f. buna calitate, pentru masura 40;
Fusta in croi drept, lungimea midi (se poarta din nou), cu dublura, in fata are un pliu dublu iar la spate un slit simplu, se incheie cu fermoar  la spate: talie 78 cm, sold 100 cm, lungime 90 cm.  

Taiorul cu rever elegant, frumos cambrat fata/spate, cu umerii f. bine si frumos aranjati pe buretei speciali : umeri 42 cm, bust 98 cm, talie 84 cm, sold 104 cm, lungime 69 cm, lungimea manecii 58 cm. Este f. bine lucrat si finisat. Are exact aceeasi culoare ca si palaria, desi in foto pare putin diferit. L-am purtat de vreo 3 ori in conditii office, a fost unul dintre costumele mele preferate, dar acum trebuie sa renunt la el pt. ca nu mi  se mai potriveste.
PRET 100 lei

Palarie stofa lana 100% conform et, cu o frumoasa panglica de catifea groasa, care se finalizeaza cu 3 funde bogate la spate, calota masora 54 cm. Impecabila.
PRET 46 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu