Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 19 martie 2017

FOTO 1597 Pantaloni bbc si alte fibre H&M masura 40 si taior catifea raiata VERO MODA, masura 40 TINUTA LIVRATA















Pantaloni conform et, de la H&M, 51% polyester, 46% bbc si 3% elasthan, textura cu usor luciu mat, in croi usor conic, talie clasica, au doua buzunare in fata in croi usor oblic si doua buzunare drepte la spate;
Masura 40: talie 80 cm, sold 100-102 cm, lungime 94 cm (tiv 3 cm). F. frumosi, in trend atat pentru o tinuta casual, cat si office sau eleganta, se aseaza f. frumos pe corp.
Noi, fara et. 
PRET 56 lei

Taior VERO MODA, culoare fuchsia, catifea raiata ce contine 97% bbc si 3% lycra, frumos cambrat, buzunare drepte in fata, rever clasic, diferentele de nuante din foto sunt  datorate numai luminilor, blitzului, culoarea este fuchsia fara a fi strident, nuanta fiind mai inchisa in realitate;
Masura 40: umeri 41 cm, bust 94 cm, talie 82 cm, sold 100 cm, lungime 61 cm, lungimea manecii 63 cm. Impecabil. Placut si in trend.
PRET 54 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu