Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 26 martie 2017

FOTO 1603 Pantaloni vascoza si alte fibre Y.O.U masura 38/40 si taior BETTY BARCLAY masura 40 TINUTA LIVRATA










Pantaloni conform et, vascoza, polyester si elasthan, Y.O.U., in croi clasic, drept, au doua buzunare aplicate usor oblic in fata, culoarea maro inchis, textura materialului este placuta, usor elastica;
Masura 38/40 : talie 82 cm, sold 106-108-110 cm, distanta tur-betelie 28 cm, largimea cracului sus 31 cm, largime jos 38 cm, lungime 96 cm (tiv 4 cm). Noi, fara et.
PRET 50 lei

Taior conform et, de la BETTY BARCLAY, materialul imita f. bine pielea intoarsa, are o textura usor creponata cu un luciu mat, mai atenuat in realitate decat in foto, croiul este frumos cambrat pe linia corpului, buzunare cu clapete;
Masura 40: umeri 42 cm, bust max 100 cm, talie 88 cm, sold max 104 cm. Impecabil. F. practic, nu se calca, nu se sifoneaza, este f. usor si f. purtabil.
PRET 50 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu