Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 2 aprilie 2017

FOTO 1609 Pantaloni croi clasic FAIR LADY masura 40/42 si bluza bbc designer ROBERTO COLLINA, masura M











Pantaloni vascoza si polyester, FAIR LADY, in croi clasic, culoarea bleumarin,  textura materialului este fina si placuta, in talie, la partea din spate, lateral stanga /dreapta, au cate o portiune de elastic, aceasta ii aseaza mai bine pe talie pentru un plus de confort, tot in talie au si bride pentru curea, in partea din fata acestea sunt fixate cu accesorii metalice, ca un mic design, au doua buzunare in croi usor oblic in fata;
Masura 40/42: talie 80-82 cm, sold 100-104 cm, distanta tur-betelie 31 cm, largimea cracului sus 60 cm, largime jos 40 cm, lungime 102 cm (tiv 4 cm). Impecabili, cu nasturel de rezerva.   
PRET 48 lei

Bluza bbc 100% conform et, made in Italy, designer ROBERTO COLLINA, maneca ¾ raglan, un buzunarel in partea stanga,  este f. moale si placuta, f. fina, un joc de dungi in culorile alb, bleumarin si galben, are micute slituri laterale la partea finala pe chei;
Masura M: bust 98-100 cm, talie 90 cm, sold 100-104 cm, lungime 60 cm. Impecabila, cu nasturel de rezerva.
PRET 46 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu