Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 2 aprilie 2017

FOTO 1617 Fusta bbc, elasthan EMTIEM, masura 40 si bluza matase si bbc MARCO PECCI, masura M

  

Fusta conform et, bbc si elasthan, croi evazat in clini, combinatie a doua texturi de material, in tesatura plina, se incheie cu fermoar lateral;
Masura 40: talie 76 cm ,sold 102 cm, lungime 65 cm. Model f. elegant, se poarta din nou combinatia de clini in imprimeuri diferite. Impecabila. Purtata o data.
PRET 50 lei (a costat dublu!)

Bluza conform et, 65% matase, 25% bbc,  10% elasthan, extrem de placuta, moale si fina, la rascoiala gatului are o aplicatie ornamentala de paiete si margelute;
Masura M: umeri 40-43 cm, bust 98-106 cm, talie 86-88 cm, sold 98-104-106 cm, lungime 63 cm, lungimea manecii 63 cm. Impecabila. Extrem de placuta si confortabila, se simte ca o mangaiere delicata pe piele.
PRET 48 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu