Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 12 iunie 2011

FOTO 380. SANDALE VINTAGE





















Sandale mostenite de la matusa mea pedanta, au cam... 50 de ani, sunt lucrate pe comanda din cea mai buna piele care exista la acea vreme, talpa este cea mai buna talpa care se purta la incaltamintea de lux, as putea spune "talpa de talpa", ceva care sa reziste f. f. mult, sunt nr. 37 fix, in interior au 25 cm, modelul este deosebit de fin si elegant, tocul 10 cm, flecuri metalice, cred ca nu gresesc daca spun ca sunt niste sandale care tin o viata... Este incredibil cat de bine s-au pastrat de atatia ani, un model intr-o nota de rafinament prin lantisorul din fata, bretelutele sunt intr-o croiala delicata, intr-o nota de feminitate deosebita, sistemul de inchidere al cataramei este cu o fixare speciala fara ac de catarama, deci nu se va strica niciodata, nu are cum... Incaltate le puteti vedea mai bine cum vin pe picior in foto, confera multa eleganta. Calapodul este comod si cu fixare f. buna pe picior, chiar daca bretelutele sunt subtiri. Sunt dintr-o alta lume, incarcate de timp... Pot constitui o achizitie deosebita pentru cine alege calitatea dintr-o alta epoca, facuta sa dureze cu adevarat... Sunt in stare excelenta, nu au urme de uzura.
Cu regret nu le pot purta...

380 lei

Nota: Nu intra la reduceri, pretul fiind mult sub valoarea lor reala.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu