Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

sâmbătă, 25 iunie 2011

FOTO 399.


O noutate in moda acestei veri, pe care o gasim in toate vitrinele magazinelor din tara si din afara care sunt in ton cu moda , este acest gen de bluzo/rochita – kurta, care se imbraca f. repede, lejer, pt. o tinuta casual deloc pretentioasa, nu necesita a fi special aranjata decat asortata cu colantii sau eggerii ce completeaza tinuta. Cea pe care o vedeti este o astfel de piesa dintr-un voal f.f fin, usor, fluid ca o adiere, cu anchior frumos rotunjit in fata, cu slituri pe cheile laterale de la sold in jos 45 cm, masura 40/42: bust max 100 cm, talie 88-90 cm, sold max 106-107 cm, lungime 100 cm. Impecabila.

43 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu