Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 26 iunie 2011

FOTO 408. Rochie bbc si elasthan, masura 40-42


O rochie usoara si vioaie, din bbc si elasthan, plina de culori, pe poale cu o "ghirlanda" de flori multicolore, de pe umeri spre bust, stanga/dreapta are cate o esarfa din acelasi material, care contureaza anchiorul, iar partea de sub bust pana la sold este marcata de o alta esarfa din materialul rochiei, sustinuta in mijloc de o frumoasa catarama metalica, de la care rochia este evazata mai mult spre poale, masura 40/42: bust 100-108 cm, sub bust 80-90 cm, de la care este mai larga spre partea finala, sold orice dimensiune, lungime 111 cm. O rochie f. usoara, placuta, confortabila, frumoasa si luminoasa prin coloritul sau f. viu. Impecabila.

70 lei

PRET REDUS 60 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu