Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 6 aprilie 2014

FOTO 1063 Pantaloni s.Oliver si taior C&A masura 40-42


 Acestia sunt pantalonii in tendinte.
Asadar, cum observati, se poarta si pantalonii largi, care trebuie sa fie lungi si purtati cu tocuri mai inalte.








Pantaloni conform et, 65% bbc si restul alte fibre, croi f. usor evazat spre partea de jos (largime jos 56 cm) cu talie clasica (tur-betelie 25 cm), buzunare in fata si doua buzunare la spate cu clapete care se prind in capse, brand-ul este aplicat pe o eticheta micuta si la spate, masura 42: talie 82 cm, sold 102 cm, lungime 106 cm. Impecabili.
PRET 38 lei

Taior C&A bbc si polyester dublat cu vascoza, croi clasic, buzunare aplicate in fata, frumos cambrat, la spate are in talie un cordon f. frumos aplicat care marcheaza elegant talia, masura 40-42 : umeri 41 cm, bust max 96 cm, talie max 82 cm, sold max 100 cm, lungime 64 cm. Impecabil, f. practic, se poate asorta f. usor si la jeansi.
PRET 39 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu