Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 6 aprilie 2014

FOTO 1065 Costum vascoza masura 40-42Costum de o calitate deosebita, f. frumos lucrat, culoare calda, vernil pal, masura 40-42:
Pantalonul cu talie inalta (tur-betelie 30 cm,) in croi usor evazat spre partea de jos, unde are o largime de 52 cm, talie 74 cm, sold max 102 cm, lungime 100 cm.
Taiorul cu revere mari, elegante, incheiat la 2 randuri de nasturi, buzunare pozitionare vertical pe cheile de cusatura, usor cambrat : umeri 41 cm, bust 100 cm, talie max 86 cm, sold max 100 cm, lungime 61 cm, lungimea manecii 61 cm. Are o linie distinsa, materialul are un luciu mat si este f. fin, un costum f. potrivit pentru inceputul primaverii. Impecabil. Purtat de 2 ori in conditii office.
PRET 130 lei

Nota: Nu va beneficia de reduceri sau alte oferte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu