Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 6 aprilie 2014

FOTO 1064 Fusta bbc,vascoza, croi clasic, CAMAIEU si taior vascoza masura 40-42Fusta conform et, cu dublura, croi clasic, fermoar la spate si slit petrecut pe poale, textura materialului este plina dar fina, masura 40-42: talie 76 cm, sold max 100 cm, lungime 58 cm.Culorea reala este cea din ultima fotogtafie cu eticheta, un verde f. inchis. Impecabila.
PRET 38 lei

Taior vascoza in croi clasic, textura materialului de f. buna calitate are un luciu mat buzunare in fata, usor cambrat, umerii f. bine lucrati pe pernute, culoare un grej luminos, masura 42: umeri 42 cm, bust max 102 cm, talie max 88 cm, sold max 104 cm, lungime 68 cm. Purtat de 2 ori in conditii office. Impecabil.
PRET 46 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu