Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 16 octombrie 2016

FOTO 1429 Pantaloni stofa lana si jacheta piele intoarsa tiroleza cu broderii, masura 40 JACHETA LIVRATA

Pantaloni stofa lana si polyester, conform et, CANDA, croi clasic,
Masura 40: talie 78 cm, sold 102 cm, tur-betelie 33 cm, lungime 105 cm, largimea cracului in partea de sus 60 cm, iar in partea de jos 40 cm. Impecabili.

PRET 48 lei

Jacheta piele intoarsa conform et, culoarea este verde kaki inchis, croiul este drept, buzunarele drepte din fata sunt puse in evidenta prin  bentita din piele, aceasta bentita sustine si marginea de jos a manecilor, dar broderia unei povesti simple este fascinanta, incantatoare si uimitoare, realizata cu o minutiozitate ce o face vizibila in detaliu si de la distanta, ca intr-un tablou vedem ciobanul cu oitele mergand la munte:
Masura 40 (este o masura mai mare decat obisnuitul nostru 40): umeri 45 cm, bust 106 cm, la partea finala 102 cm, lungime 54 cm, lungimea manecii 60 cm. Impecabila.

PRET 80 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu