Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 30 octombrie 2016

FOTO 1454 Blazer lana si mohair MARC CAIN, masura 40/42Blazer conform et, 70% lana, 18% mohair si 12% nylon, MARC CAIN, tricotaj cu model ghirlanda in fata, spate si pe maneci, cu un fir metalizat usor argintiu si discret, maneca evazata  la partea finala, cu tricotaj mai lejer, are si un siretel care se poate strange pe mana cat este nevoie, acelasi tricotaj si la partea finala a blazerului, gulerul este dublu, frumos aranjat pe margini,  se leaga in fata;
Masura 40/42: umeri 40-41 cm, bust 98-100-104 cm, sold oricat, modelul confera lejeritate, lungime 56 cm, lungimea manecii 61 cm. Deosebit, impecabil si f. practic.

PRET 44 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu